Startsidan Föreningen Fotboll Handboll Bloggen PIF cupen
A-laget
- Hem
- Kalender
- Turneringar
- Matcher
- Events
- Spelare
- Tränaren
- Länkar
- Dokument
- Admin
Samarbetspartner
 
 
Matchrapport

Kärra / Klarebergs IF

Partille IF

0

0

[länk]Kvalspel till divison 3 

Datum 2010-10-09
Tid 15.00
Plats Klarebergsvallen Konstgräs
Publik 150
Matchtyp Konstgräs
Väder
Övrigt
LagledareKim Roland
AssisterandeDaniel Pintaric
 
Anders höll nollan i matchen

Inför matchen:
samling kl.13.00

Matchrapport
Korta matchfakta

Kärra/Klarebergs IF - Partille IF 0-0 (0-0)


Byten:

Alexander Dellstrand (ut 70min) - Pontus Thorsén (in 70min)
Pontus Bauman (ut 73min) - Tobias Lundström (in 73min)
Marcus Månsson (ut 90min) - Biniam Haile (in 90min)
Inför matchen

Två förändringar i startelvan jämfört med senast, Pontus Bauman var tillbaka på bekostnad av Biniam Haile och Jonas Corneliusson startade på högerbacken i Jonatan Borgs frånvaro. Truppen alltså ganska intakt. Förutsättningarna inför matchen var inte helt solklara men helt klart att Kärra var tvungna att vinna för att fortfarande ha chansen medans oavgjort eller vinst för oss åtminstone skulle innebära att vi hade allt i egna händer inför sista matchen. Kärra förlorade en tuff match mot Vallen i första omgången med 3-4. Förra årets möten mellan Kärra och Partille slutade med varsin seger.

Första halvlek

Vi inleder matchen ganska dåligt. Kärra är betydligt hetare och vinner mycket närkamper. Vi har svårt med vårat uppbyggnadsspel, det går lite långsamt och motståndarna ligger tätt på vårat mittfält vilket gör det svårt för oss. Det skapas inte speciellt mycket närkamper men Kärra känns hetare. De få gångerna vi kommer upp i banan visar vi kvalitet i anfallsspelet och vi är giftiga. Kärra spelar mer tydligt och mer direkt och första 20 minuter tillhör dem även om det chansmässigt var ganska jämnt.

I mitten av halvleken börjar vi spela bättre. Vi kommer till fler anfall och börjar hitta ytor att jobba med i anfallsspelet. Vi har ett par riktigt heta chanser i mitten av halvleken bland annat en dubbelchans där Joakim Mossberg skjuter och träffar en försvarare och bollen ändrar riktning men målvakten gör en kanonräddning och lyckas dessutom komma upp och ta returen från nära håll. Vi har ytterliggare några riktigt bra chanser men bollen vill inte in, dessutom har vi åtminstone en situation i Kärras straffområde som luktade straff.

Vi går till halvtidsvila med 0-0 och det får väl anses vara ganska rättvist även om vi hade fler chanser att göra mål.

Andra halvlek

Återigen inleder vi dåligt. Nu är det inte uppbyggnadsspelet som är det största problemet utan ett bedrövligt anfallsspel. Vi missar otroligt mycket enkla passningar och det leder till ett hafsigt spel där motståndarna hela tiden får vinna boll och attackera oss när vi är på väg framåt. En riktigt dålig period i matchen från våran sida men utan att Kärra kan vaska fram speciellt mycket chanser.

Vi börjar återigen spela lite bättre en bit in i halvleken och fokuseringen blir lite bättre. Det börjar också bli större ytor att spela på både beroende på att lagen blir trötta men också för att Kärra mer och mer börjar chansa framåt.

I mitten på halvleken har vi ett antal chanser att avgöra den här matchen men det ville sig inte i de avgörande lägena idag.

Istället är det Kärra som får ett tryck mot slutet av matchen, som det brukar bli då ett lag måste gå framåt. De spelar rakt och okomplicerat och under de sista tio minuterna har de några bra målchanser, bland annat gör Anders Lundqvist en kanonräddning på ett skott utifrån.

Vi lyckas dock reda ut den sista anstormningen och matchen slutar 0-0. Ett ganska rättvist resultat sett till matchbilden även om jag tycker att vi ligger lite närmare en seger under matchen.

Oavgjort är ett värdelöst resultat för Kärra/Klarebergs IF och innebär att de åker ur divison 3 redan första året. Oavgjort är helt okej för Partille IF då det innebär att man har allt i egna händer inför sista matchen hemma mot Vallens IF. Det kommer bli en fantastiskt tuff uppgift men samtidigt en riktigt rolig match att spela!

Summering

Detta är inte en av våra bättre matcher för året. Det är ganska mycket som inte känns hundraprocentigt under matchen och väldigt många spelare har presterat bättre tidigare under hösten, samtidigt var detta en match som betydde mycket och betydelsen av matchen får nog förklara en del av det mediokra spelet.

Det är naturligtvis positivt att hålla nollan och Anders Lundqvist var felfri i målet denna eftermiddag och kryddade det med en matchavgörande räddning i slutet. Backlinjen agerade också säkert defensivt med extra plus för Erik Nyqvist som gjorde en storstilad insats i mittförsvaret. Offensivt finns det mycket mer att hämta och jag är helt övertygad om att det kommer vara mycket, mycket bättre lagom till säsongens sista och avgörande match!

// Kim

Alla möten med Kärra / Klarebergs IF
SpeladeFutsalserie (kval till SM)2008-11-029-0Hammarkullen
 Division 4A2009-05-171-0Lexby
 Division 4A2009-09-051-2Backavallen
 Kvalspel till divison 32010-10-090-0Klarebergsvallen Konstgräs
 Division 4A Göteborg2015-06-110-0Lexby Gräs
 Division 4A Göteborg2015-09-250-1Klarebergsvallen Konstgräs
 "Best in Town" (Lag vit)2016-12-100-1Partille Arena B-hallen
 Träningsmatcher Våren 20182018-03-101-1Jonsered KG
 Träningsmatcher Våren2020-03-072-6Lexby KG
 Division 4A2020-09-262-2Lexby Konstgräs
 
Laguppställning
Anders Lundqvist 
Jonas Corneliusson 
Erik Nyqvist 
Niclas Bjärnlind 
Karl Lawenius 
Johan Nilsson 
Joakim Mossberg 
Christian Gustavsson 
Pontus Bauman 
Marcus Månsson 
Alexander Dellstrand 
Pontus Thorsén 
Tobias Lundström 
Biniam Haile 
Robin Cavaretta 
Fredrik Eriksson 
 
Varningar
Niclas Bjärnlind 
 
Laguppställning
 
   
   
     
 
© Partille IF, Pl. 719, 433 31 Partille, kansli@partilleif.com