Startsidan Föreningen Fotboll Handboll Bloggen PIF cupen
A-laget
- Hem
- Kalender
- Turneringar
- Matcher
- Events
- Spelare
- Tränaren
- Länkar
- Dokument
- Admin
Samarbetspartner
 
 
 
Matchrapport

Partille IF

Fässberg IF

4

1

Inomhus SM Futsal

Datum 2007-12-22
Tid 11.15
Plats Volviahallen
Publik 30
Matchtyp Inomhus
Väder
Övrigt
LagledareKim Roland
Assisterande 
 
Kanonmatch i målet!

Inför matchen:
Samling kl.9.45 i klubbstugan

Matchrapport
Korta matchfakta

Partille IF - Fässbergs IF 4-1 (0-1)

0-1 14 min

1-1 25 min Pontus Bauman
2-1 32 min Daniel Pintaric (straff)
3-1 35 min Nicklas Jensen, Johan Nilsson
4-1 39 min Daniel Pintaric (straff)

Första halvlek

Vi inledde matchen mycket bra med kontroll bakåt och bra tempo i anfallsspelet. De försökte att spela ett offensivt försvarsspel från start och sätta press i något som liknade man-man-markering. Detta löste dock PIF-spelarna med bravur och hade ett bastant grepp på matchen. Målchanser skapades det cokså en del och framförallt Tobias Lundström hade ett läge där det borde blivit mål. Efter ca. halva den första halvleken tog Fässberg timeout och ändrade sitt försvarsspel till ett mycket defensivt tillbakadraget positionsspel. Detta jämnade ut matchen något och vi började göra fler misstag och fick sämre tempo i passningsspelet. Det var ändå lite snöpligt att Fässberg tog ledningen på en halvkontring men samtidigt gjorde vi nu för många misstag i vårat eget spel. 0-1 i paus kändes inte rättvistoch vi visste att vi kunde spela bättre.

Andra halvlek

Vi fortsätter att föra matchen och vara laget som har bollen mest. Vi har dock svårt att komma till riktigt bra chanser trots en förändring i vårat anfallsspel. Efter fem minuter får vi dock ett slumpmål som naturligtvis ändrade på förutsättningarna. Bauman slängde in en boll framför mål som, olyckligt för Fässberg, tar på en av deras spelare och ställer målvakten, 1-1. Ganska tidigt hade Fässberg också dragit på sig en hel del frisparkar(efter fem frisparkar blir det straffspark) och detta utnyttjade vi på ett bra sätt och mitt i halvleken får vi så chansen att från 10m(straffpunkten) ta ledningen. Daniel Pintaric avslut är kliniskt och det målet kändes förlösande.

Efter detta gör vi det enda som jag är missnöjd med idag. Vi drar på oss tre frisparkar på offensiv(!!) planhalva under kort tid vilket ger dem chansen att kvittera på straff. Fässberg-spelaren stegar fram och skjuter bollen stenhårt i stolpen(!), returen går ut till Johan Nilsson som serverar Nicklas Jensen som fri med målvakten placerar in 3-1.

Efter detta försöker vi bara döda tiden så mycket som möjligt och slår iväg en del bollar men med cirka minuten kvar får vi ändå till en kontring där Tobbe blir nedriven, deras spelare blir utvisad och Pintaric gör ett lika kyligt straffmål som det första, 4-1 och den sista minuten blev en defilering mot segern.

Sammanfattning

Idag visade vi vinnarskalle och en del bra inomhusspel vilket gör att vi välförtjänt besegrar Fässberg. En del negativt finns det alltid men en dag när vi besegrar ett division 2-lag och går vidare till regiongruppspel i SM så väljer jag att fokusera på det positiva(det andra tar vi på träning).

Samtliga killar gör idag en mycket bra insats och framförallt är ambitionen den rätta. Vi spelar bra i olika perioder men inställningen fanns där hela tiden.

Jag tror att vi kommer bli ännu bättre fram till nästa gruppspel och målsättningen är naturligtvis att fortsätta vinna vaje match. Hittills sex segrar av sex möjliga i SM!

// kim

Alla möten med Fässberg IF
SpeladeInomhus SM Futsal2007-12-224-1Volviahallen
 GFO(träningsturnering)2008-12-060-2Bläsebohallen
 Träningsmatcher Våren2020-02-153-2Åbyvallen KG
 
Laguppställning
Anders Lundqvist 
Daniel Pintaric 
Håkan Alavurt 
Tobias Lundström 
Johan Nilsson 
Nicklas Jensen 
Niclas Bjärnlind 
Daniel Conticelli 
Pontus Bauman 
 
Målskyttar
Daniel Pintaric2 mål
Nicklas Jensen1 mål
Pontus Bauman1 mål
 
Framspelare
Johan Nilsson1 ass
 
Laguppställning
 
 
 
 
 
 
© Partille IF, Pl. 719, 433 31 Partille, , kansli@partilleif.com