Startsidan Föreningen Fotboll Handboll Bloggen PIF cupen
A-laget
- Hem
- Kalender
- Turneringar
- Matcher
- Events
- Spelare
- Tränaren
- Länkar
- Dokument
- Admin
Samarbetspartner
 
 
 
Matchrapport

Partille IF

Härryda IF

2

1

Träningsmatcher

Datum 2001-03-17
Tid 1300
Plats Härryda
Publik 0
Matchtyp
Väder
Övrigt
Lagledare 
Assisterande 
   

Inför matchen:
1100

Matchrapport
Kämpainsatts mot tråkigt spelande lag på lusigt underlag
Efter att ha mött bra motstånd hela försäsongen mötte vi mot Härryda ett riktigt sparka och spring gäng. Ett lag vars filosofi verkar vara att är inte bollen på planaen kan inte motståndarna göra mål. Vi spelade inte bra men inte heller dåligt i första halvlek. De hade en chans och vi hade två frilägen samt några halvchanser.

Veckans Ehrlingmark
Vi måste utnämna Uffe på den punkten. Efter att ha spelat back och yttermittfältare i onsdags var han anfallare i första halvlek och borde kanske gjort mål på friläget han fick. I mitten på andra blev Tomas skadad i mål i samband med deras ledningsmål och vem om inte Uffe tog över ansvaret i som målvakt.

Härrydas ledningsmål tände PIF
Efter att ha bytt tre spelare i paus och några positionsbyten tappade vi lite i början av andra. Efter tio minuter började vi spela bra men det var lite uddlöst. Härrydas ledningsmål kom som en aldusch - det var i stort sett den enda chansen de hade i andra och lyckades utnyttja den. Efter detta höjde vi oss ett par snäpp och Härryda fick svårare och svårare att hänga med. God kampmoral och inställning åt PIF.

Robban på hugget
Robban kom in efter att vilat lite efter periodpausen och gjorde mål tämligen omgående efter ett snabbt anfallmed Rickard och Hasse inblandade. Robban offrade sig och lyckade trycka in bollen via stolpen. Efter detta skapade vi ytterligare chanser främst på fasta situationer. Undertecknad bröt ett uppspel på mittbanan och gjorde bort ett gäng spelare inna jag lämnade över till Björn - ny i laget, utmärkt insatts i andra halvlek - och sedan ut på vänsterkanten där Robban kom störtande och slog bollen på bortre stolpen där Glenn dök upp och tryckte in bollen i nät.

Rättvis seger
En rättvis seger för fotbollen och PIF. Vi var bättre men det är bra att möta lag som Härryda då vi har ett par av den typen i serien. Bergum - Lekstorp - och några till spelar på det här sättet.


Alla möten med Härryda IF
SpeladeTräningsmatcher2001-03-172-1Härryda
 Träningsmatcher2002-08-034-5Lexby
 Träningsmatcher2004-03-132-1Härryda
 Futsalserie (kval till SM)2008-10-1811-2Valhalla A
 Träningsmatcher våren2009-02-140-2Djupedalsplan
 Träningsmatcher Våren 20182018-02-173-2Härryda Konstgräs
 
Ingen laguppställning registrerad
 
 
© Partille IF, Pl. 719, 433 31 Partille, , kansli@partilleif.com