Startsidan Föreningen Fotboll Handboll Bloggen PIF cupen
A-laget
- Hem
- Kalender
- Turneringar
- Matcher
- Events
- Spelare
- Tränaren
- Länkar
- Dokument
- Admin
Samarbetspartner
 
 
Matchrapport

Partille IF

Kärra / Klarebergs IF

1

1

 Träningsmatcher Våren 2018[länk]

Datum 2018-03-10
Tid 14.30
Plats Jonsered KG
Publik 10
Matchtyp Konstgräs
Väder
Övrigt
LagledareKim Roland
AssisterandeRobert Lilja
   

Inför matchen:
Samling kl.13.00 i klubbstugan

Matchrapport
Korta matchfakta

Partille IF - Kärra KIF 1-0 (1-1)


1-0 01 min Farhad Ariyaeeravesh

1-1 75 min
Inför matchen

Inför matchen fortfarande en hel del spelare som inte är tillgängliga för spel, mest på grund av skador vilket är mycket bekymmersamt inför seriestarten. Detta gjorde att vi bara hade två avbytare till matchen vilket är lite väl lite till en träningsmatch.
Vi skulle också ställas mot det tuffaste motståndet hittills då Kärra spelade i division 3 förra året och räknas till ett av topplagen i division 4 i år. En tuff och rolig utmaning på förhand!

Första halvlek

Vi inleder matchen med att ta ledningen med 1-0. Det är Farhad so snappar upp en boll och skapar ett friläge där han placerar in bollen bredvid målvakten. En fantastiskt bra start på matchen!

Vi inleder också matchen ganska bra spelmässigt där vi är ganska lugna och metodiska i våra beslut. Det är ganska jämnt den första kvarten och jag är väldigt nöjd med en stabil inledning på matchen.

Efterhand höjer dock motståndarna tempot i både sitt egna passningsspel men också i sitt press-spel. Det resulterar i att vi har svårt att lyckas med vårt eget försvarsspel och vi hamnar djupare och djupare i banan. Vi vinner inga bollar högre upp i banan och Kärra kommer närmare och närmare ett mål. Vi sätts också under hård press när vi har bollen så vi tvingas till längre uppspel och här blir vi lite för direkta och får alldeles för korta anfall.

Vi lyckas dock hålla ledningen med 1-0 till pausen och det beror mycket på en bra inställning och att vi hjälper varandra i försvarsspelet.

Andra halvlek

Vi möter ett mer och mer offensivt motståndarlag samtidigt som vi blir mer och mer stillastående och bolltittande.
Det är en kämpig halvlek där motståndarna har mycket boll och vi får jaga mycket, de skapar också en hel del halvchanser men Dennis är stabil i målet och ger oss lugn i försvarsspelet.

Vi har också en hel del möjligheter till att ställa om och utnyttja deras bristfälliga defensiva organisation när de går framåt men tyvärr var vi inte tillräckligt skickliga i de lägena.

Kvitteringen kommer klart rättvist med ungefär en kvart kvar att spela. Målet kommer till på en omställning och vi stöter bort oss lite för enkelt vilket leder till att en spelare kommer runt på kanten och spelar bollen snett inåt till en omarkerad spelare som stöter in bollen i mer eller mindre öppet mål. Inte mycket att göra åt efter att vi gjort ett par felbeslut tidigt i omställningen.

Resten av matchen äger Kärra med eftertryck och vi får i princip inte låna bollen. Vi klarar dock ett oavgjort resultat till slut och det är mycket tack vare bra inställning och vilja. Vi försöker genomföra matchen enligt planen men motståndarna är lite för bra för att vi skall lyckas fullt ut. 1-1 är dock ett bra resultat för oss och det finns en del positivt att jobba vidare med. Det finns också en del som vi enkelt kan förbättra genom att träna och bli mer samspelta.

Det som dock var tydligt var att när vi kommer fram till serien så måste vi springa ännu mer, kämpa ännu mer och dessutom vinna fler individuella kamper över hela planen.

// Kim

Alla möten med Kärra / Klarebergs IF
SpeladeFutsalserie (kval till SM)2008-11-029-0Hammarkullen
 Division 4A2009-05-171-0Lexby
 Division 4A2009-09-051-2Backavallen
 Kvalspel till divison 32010-10-090-0Klarebergsvallen Konstgräs
 Division 4A Göteborg2015-06-110-0Lexby Gräs
 Division 4A Göteborg2015-09-250-1Klarebergsvallen Konstgräs
 "Best in Town" (Lag vit)2016-12-100-1Partille Arena B-hallen
 Träningsmatcher Våren 20182018-03-101-1Jonsered KG
 Träningsmatcher Våren2020-03-072-6Lexby KG
 Division 4A2020-09-262-2Lexby Konstgräs
 
Laguppställning
Dennis Nithander 
Gustav Persson 
André Hjelm 
Niclas Bjärnlind 
Oliver Johnsson 
Björn Synnes 
Olle Andersson 
Linus Adolfsson 
Thomas Allerbrand 
Ali Haydari 
Farhad Ariyaeeravesh 
Christian Johansson 
Simon Dellve 
 
Målskyttar
Farhad Ariyaeeravesh1 mål
 
Varningar
Olle Andersson 
 
Laguppställning
 
   
   
     
 
© Partille IF, Pl. 719, 433 31 Partille, kansli@partilleif.com