Startsidan Föreningen Fotboll Handboll Bloggen PIF cupen
A-laget
- Hem
- Kalender
- Turneringar
- Matcher
- Events
- Spelare
- Tränaren
- Länkar
- Dokument
- Admin
Samarbetspartner
 
 
Matchrapport

Partille IF

Tuve IF

3

1

 Träningsmatcher våren[länk]

Datum 2007-02-03
Tid 12.00
Plats Lexby
Publik 20
Matchtyp Grusmatch
Mikael Larsson
Väder
Övrigt
LagledareKim Roland
AssisterandeDick Ronelöv
 
Återkomsten...

Inför matchen:
Samling kl.11.00

Matchrapport
Korta matchfakta

Partille IF - Tuve IF 3-1(1-0)

1-0 40 min Daniel Conticelli(straff)

2-0 53 min Pontus Thorsén, ass Björkdahl
3-0 86 min Fredrik Eriksson, ass Bauman
3-1 89 min

Avslut

15-8

Avslut på mål

8-2

Målchanser

11-5

Hörnor

1-4
Inför matchen

Förutsättningarna var en tidig träningsmatch, en tidigare matchpremiär än på länge. En del nya spelare som skulle testas på riktigt och en del nytt i spelet. Inramning var fantastisk med ett osannolikt bra väder, en hyfsad grusplan och en hel del trogna supportrar.

Första halvlek

Det är mycket trevande i inledningen av matchen. Man märker att vi är lite ovana vid matchsituationer och att vi inte riktigt får någon fart i spelet. Tuve spelade med mycket spelare centralt i banan och packade ihop det en hel del vilket gjorde det svårt att spela upp bollen. Vi fick inte heller några ytor att spela på eftersom det tog för lång tid i uppspelsfasen. Tillknäppt, inte så mycket chanser och ganska lågt tempo. Första halvtimman var det väl egentligen inget lag som hade grepp på matchen utan det var mycket tillfälligheter och studsar hit och dit.

Efterhand i halvleken blev vårat passningstempo lite bättre och på sätt fick vi också lite mer kontroll på matchen. Första målet kom precis i slutet på halvleken efter lite tillfälligheter och studsar så lobbar "Tobbe" Lundström mot ett tomt mål. En av deras spelare räddar med handen och resultatet blev en straff och utvisning. Straffen satte nya Daniel Conticelli säkert i mål. Enligt utsago: "För att ingen annan ville slå den".

Andra halvlek

Primiärspringet och orken hade nu avtagit vilket gav oss mer och mer tid att spela metodiskt. Vi visade i inledningen av andra halvlek att vi är det lite bättre laget. På en "ballongfrispark" in i straffområdet gör Pontus Thorsén en mycket bra individuell prestation och gör ställning till 2-0. Spelet är hyfsat jämnt på planen men det märks att vi denna dag är något giftigare i de avgörande lägena. Vi skapar några chanser till mitt i halvleken och motståndarna har i vissa perioder en hel del boll men svårt att komma till avslut och målchanser.

Det blir två mål till sista fem minuterna, ett för vardera lagen. Båda dessa mål är frukten av dåligt försvarsspel och att man inte riktigt orkar hålla fokus matchen igenom.

Som vanligt med träningsmatcher så var det en del positivt och en del negativt men denna gången så kändes det mer positivt än något annat. Det är tidigt på säsongen men det fanns intentioner att verkligen jobba rätt och det är en bra förutsättning. Spelmässigt var det ganska dåligt men mycket bättre än jag hade trott med tanke på att vi inte har lagt någon fokus på detta.

Kul att Daniel fick göra mål i debutmatchen, roligt att de yngre juniorkillarna håller hyfsat mot seniormotstånd och framförallt var detta en fantastisk dag för fotboll!

// Kim

Alla möten med Tuve IF
SpeladeTräningsmatcher våren2007-02-033-1Lexby
 Träningsmatcher våren2007-03-101-0Lexby
 Träningsmatcher sommar2007-07-295-1Lexby
 Division 4A2008-06-011-1Lexby Gräs
 Division 4A2008-09-132-2Tuvevallen
 Division 4A2009-05-313-1Lexby
 Division 4A2009-09-180-1Tuvevallen
 Division 4A2010-05-301-0Tuvevallen Gräs
 Division 4A2010-09-129-0Lexby Gräs
 
Laguppställning
Martin Persson 
Jonas Thorsén 
Martin Björkdahl 
Christer Gardtman 
Johan Nilsson 
Fredrik Eriksson 
Pontus Bauman 
Sandro Donatella 
Karl Lawenius 
Alexander Dellstrand 
Daniel Conticelli 
Erik Svanberg 
Mattias Essman 
Tobias Lundström 
Pontus Thorsén 
 
Målskyttar
Daniel Conticelli1 mål
Fredrik Eriksson1 mål
Pontus Thorsén1 mål
 
Framspelare
Martin Björkdahl1 ass
Pontus Bauman1 ass
 
Laguppställning
 
   
     
 
© Partille IF, Pl. 719, 433 31 Partille, kansli@partilleif.com