Startsidan Föreningen Fotboll Handboll Bloggen PIF cupen
A-laget
- Hem
- Kalender
- Turneringar
- Matcher
- Events
- Spelare
- Tränaren
- Länkar
- Dokument
- Admin
Samarbetspartner
 
 
Matchrapport

Partille IF

Tuve IF

1

0

 Träningsmatcher våren[länk]

Datum 2007-03-10
Tid 13.00
Plats Lexby
Publik 15
Matchtyp Grusmatch
Peter Andersson
Väder
Övrigt
LagledareKim Roland
AssisterandePeter Setterberg
 
Debut i A-laget!

Inför matchen:
samling kl.11.45

Matchrapport
Korta matchfakta

Partille IF - Tuve IF 1-0 (0-0)

1-0 62 min Mathias Osterloh, Assist Daniel PintaricMålchanser

11-8

Avslut

8-5

Hörnor

1-9

Frisparkar

11-18
Första halvlek

Vi var inte alls med i början och Tuve tog kontrollen direkt. En del hjälpta av medvinden men mest hjälpta av vårat spel. Vi var tveksamma och gjorde egentligen ingenting på max vilket gav mycket felpassar och därigenom problem med linjerna i spelet. Vi är egentligen inte rätt i spelet någon gång under första halvlek och Tuve är mer tända och äger matchen. De skapar ändå inga direkta målchanser utan mer lite tryck i form av hörnor och lite fasta situationer, motståndarna är lite uddlösa framåt vilket gör att antalet målchanser i den första halvleken inte är speciellt många. Det är faktiskt så att det är vi som skapar de farligaste lägena i halvkontringar och på någon fast situation. Vi har bland annat en lobb i ribban, ett skott i stolpen och ett helt öpppet läge framför mål efter en bra frisprk. Ändå kändes 0-0 i paus som ett bra resultat för oss med tanke på prestationen.

Andra halvlek

vi är direkt något bättre i den andra halvleken då vi vårdar bollen bättre och får en större stabilitet i spelet. Det är fortfarade lite bristfällig fart och lite orörligt men spelet väger över mer och mer i våran favör ändå. Det kan väl även i denna halvleken till viss del tillskrivas medvinden men också tack vare en vilja att vara med och spela och att fler visades sig för bollhållaren. Vi skapar inte heller speciellt många målchanser men vi äger bollen och motståndarna kommer då och då i lite farliga kontringar. Ledningsmålet kommer en kvart in i andra halvlek och det är ett slumpmål då vi vinner en nickduell på en av deras insparkar och bollen går fram till en fristående anfallare som enkelt kunde lobba bollen i mål. De får ett vasst läge mot slutet av halvleken som Anders i målet klarar och en knapp seger var bärgad.

Summering

I första halvleken är vi alldeles för stillastående och alltför många spelare vill inte ha bollen vilket innebar att det blev svårt för bollhållaren att hitta bra passningsalternativ och hade mycket problem med uppspelen som alltför ofta hamnade på en motståndare. Det var alldeles för få som tog ansvar och vi förlorade dessutom nästan varje närkamp vilket gav dem ett övertag. Det blev bättre i den andra halvleken då fler spelare var inblandade och vi vårdade bollen mycket mer. Det var många spelare som såg trötta och sega ut och vi kan, både som lag och individuellt, prestera mycket bättre fotboll.

Positivt dock att vi håller nollan och att vi vinner matchen. Bland spelarna var det roligast att se Anders Lundqvist i målet som gjorde en mycket stabil match. Bland övriga var Baumna pigg i andra halvlek och Osterloh gjorde sin kanske bästa match hittills i PIF-tröjan.

// Kim

Alla möten med Tuve IF
SpeladeTräningsmatcher våren2007-02-033-1Lexby
 Träningsmatcher våren2007-03-101-0Lexby
 Träningsmatcher sommar2007-07-295-1Lexby
 Division 4A2008-06-011-1Lexby Gräs
 Division 4A2008-09-132-2Tuvevallen
 Division 4A2009-05-313-1Lexby
 Division 4A2009-09-180-1Tuvevallen
 Division 4A2010-05-301-0Tuvevallen Gräs
 Division 4A2010-09-129-0Lexby Gräs
 
Laguppställning
Anders Lundqvist 
Johan Nilsson 
Niclas Bjärnlind 
Martin Björkdahl 
Karl Lawenius 
Pontus Thorsén 
Daniel Pintaric 
Daniel Thorsén 
Pontus Bauman 
Daniel Conticelli 
Mathias Osterloh 
Erik Svanberg 
Christopher Larsson 
 
Målskyttar
Mathias Osterloh1 mål
 
Framspelare
Daniel Pintaric1 ass
 
Varningar
Pontus Bauman 
 
Laguppställning
 
   
     
 
© Partille IF, Pl. 719, 433 31 Partille, kansli@partilleif.com