Startsidan Föreningen Fotboll Handboll Bloggen PIF cupen
P07
- Hem
- Kalender
- Turneringar
- Matcher
- Spelare
- Länkar
Samarbetspartner
 
 
 
Matchrapport

Bergums IF

Partille IF

0

5

Partille IF Vit Vårserie 2020

Datum 2020-05-16
Tid 11:30
Plats Bergumsvallen
Publik 0
Matchtyp Konstgräs
Väder
Övrigt Tredje seriematchen
LagledareSamuel Malmberg
AssisterandeMats Lundberg
 
Oscar gjorde ett fint mål

Inför matchen:
Samling kl.10.45

Matchrapport
Korta matchfakta

Bergums IF - Partille IF 0-5 (0-1, 0-2, 0-2)

0-1 23 min Josef Glans, Benjamin Malmberg

0-2 30 min Oscar Hildeberg, Josef Glans
0-3 44 min Josef Glans, Leon Adu-Nyarko

0-4 55 min Adrian Ramadani
0-5 61 min Leon Adu-Nyarko

Inför matchen

Partille IF P07 lag vit kom till dagens match med två raka segrar i bagaget. I första matchen besegrades Sävedalens IF med 6-2 och i den andra matchen besegrade man Romelanda UF med 6-1 hemma på Lexby. Frågan var om det idag skulle bli tredje raka vinsten för grabbarna?

För dagens motstånd stod Bergums IF. De spelade 1-1 hemma mot Masthuggets BK i premiären och förlorade sedan sin andra match väldigt knappt borta mot Götaholm BK.

Dagens match spelades på Bergumsvallen i besvärlig och kall vind som troligen påverkade de vid sidan av planen mer än aktörerna på planen.

Första perioden

Matchen inleds ganska trevande från båda lagen. Bergum sätter ganska hög press och i inledningen har Partille IF:s spelare problem att få ordning på passningsspelet vilket gör att Bergum får ett visst grepp i matchen. Det är också Bergum som har de bästa målchanserna under matchens första tio minuter. Det är bra målvaktsspel och bra vilja som gör att matchen fortfarande står 0-0 i mitten på halvleken.

Efterhand lyfter Partille IF upp spelet och kommer in mer i matchen. Den andra halvan av halvleken är det PIF som är något bättre och skapar de bättre målchanserna.

Precis i slutet på perioden tar Partille IF ledningen med 1-0 efter en situation efter en hörna. Det är till slut Josef Glans som blir matchens första målskytt och ger Partille IF ledningen till vilan.

Andra perioden

Det börjar nu bli lite mer tendenser till bättre spel och mer ordning. Det är flera fina anfall från PIF med många passningar och bra kombinationer, killarna har nu också tagit ett rejält kommando i matchen och låter inte motståndarna komma till farliga avslut mot vårt mål.

2-0 målet kommer tidigt i andra perioden när flera spelare är inblandade och man kombinerar sig fram i planen till ett inspel snett in framför mål där Oscar Hildeberg stöter in bollen i mål. Ett fint spelmål av hela Partille-laget.

Det är ganska ensidigt spel nu även om det kanske inte skapas mängder med chanser åt något håll så är Partille lite bättre över hela planen och dominerar matchbilden.

3-0-målet kommer också i den andra perioden och det är återigen Josef Glans som gör mål. Det är även denna gången ett fint spelmål med många spelare inblandade och fint passningsspel!

Sista perioden

Partille IF går in i sista perioden med ledning med 3-0 och det känns ganska stabilt, det kände nog killarna också för i den sista perioden tappar vi lite av spelet igen. Det är mer individuellt spel, fler dribblingar och fler tekniska fel. Det blir då genast lite kämpigare och under delar av den sista perioden var motståndarna verkligen värda ett mål. Det skall framhållas att Hicham i målet gjorde en mycket bra insats och att vi även vid ett par tillfällen hade lite flyt med stolparna.

Vi lyckas dock göra två mål till i den avslutande perioden men nu mer beroende på individuella prestationer än att vi som lag presterade bra fotboll.

Adrian Ramadani gjorde 4-0 på ett fint individuellt nummer som han avslutade med ett härligt skott i målvaktens bortre kryss. Vackert!

5-0 gjorde Leon Adu-Nyarko också kyligt och bra avslut.

Summering

Vi vinner matchen och tar med det den tredje raka vinsten i årets seriespel. Naturligtvis väldigt roligt och inspirerande med en bra start. Det presteras stundtals en väldigt fin fotboll med fint passningsspel och fina intentioner i anfallsspelet, det varvas dock med lite för svårt, individuellt spel och för många tekniska fel.

Det är dock naturligtvis mest mungipor upp och mycket positivt att ta med sig. Det är också väldigt roligt att samarbetet mellan P07 och P08 har slagit så väl ut. Samtliga är vinnare i den ekvationen!

Ett stort grattis till killarna!

//

Alla möten med Bergums IF
SpeladePIF-cupen2015-05-312-2Lexby
 Ulvacupen - P062016-06-182-0Åbrovallen
 Försommarcupen2017-05-214-1
 Försommarcupen2017-05-215-2Lexby KG
 Försommarcupen2017-05-215-3Lexby KG
 Försommarcupen2017-05-216-2Lexby KG
 Partille IF Vit Vårserie 20202020-05-165-0Bergumsvallen
 
Laguppställning
Hicham Imami 
Shawn Naseri 
Elliot Dalmyr 
Edward Foster 
Kevin Nyberg 
Adrian Ramadani 
Benjamin Malmberg 
Arshan Khorasani 
Leon Adu-Nyarko 
Josef Glans 
Leon Rawwash Johansson 
Oscar Hildeberg 
 
Målskyttar
Josef Glans2 mål
Adrian Ramadani1 mål
Leon Adu-Nyarko1 mål
Oscar Hildeberg1 mål
 
Framspelare
Benjamin Malmberg1 ass
Josef Glans1 ass
Leon Adu-Nyarko1 ass
 
Laguppställning
 
 
 
© Partille IF, Pl. 719, 433 31 Partille, , kansli@partilleif.com