Startsidan Föreningen Fotboll Handboll Bloggen PIF cupen
Meny
- Kalender
- Fotbollsskolan
- Cup-plan
- Sportrehab
- Eldsjälar
- Sponsorer
- Frallor
- Kansli
- Adress och bank
- Medlemsskap Fotboll
- Medlemsskap Handboll
- Föräldrainformation
- Karta
- Klubbshoppen
- s2s
- Siteinfo
- Admin
 
PIF Cupen
 
Sponsor
 
Kim Källström
 
 
 
Nytt fotbollsår i Partille IF FK
Inlagd/senast uppdaterad: 17 Feb 2020 14:50:21
 
Hej!
Ännu ett år har gått och vi ser med förväntan fram mot 2020.
Vi i styrelsen vill passa på att tacka alla spelare, ledare och föräldrar som visat stort engagemang under det gångna året med olika arrangemang i klubbens regi. Vi vill verkligen understryka att det är vi alla tillsammans som är Partille IF och driver verksamheten framåt. Vi tror och hoppas att 2020 kommer bli ett år av glädje, gemenskap, utveckling och så klart mycket fotboll.
Vi kommer att ha två PIF-cuper under året, se datum nedan. Dessa cuper kommer att utgöra en viktig del av föreningens inkomst och vi förväntar oss stort engagemang från både ungdomar och föräldrar.
Fotbollsskolan är traditionsenligt planerad i augusti. Denna utgör en viktig del av vår verksamhet och det tillfälle där många spelare kommer i kontakt med vår klubb för första gången. I år kommer barn födda 2015 göra sin första fotbollsskola. Vi ser detta som ett viktigt arrangemang för klubbens framtida utveckling.
Partille IFs A-lag består till stor del av spelare som fostrats i vår barn- och ungdomsverksamhet. För att extra lyfta fram vårt A-lag och samla föreningens medlemmar i ett gemensamt och roligt arrangemang kommer det finnas möjlighet att komma och heja fram vårt A-lag vid vår publikmatch. A-laget ser fram emot en stor publik. Vi förväntar oss att många även här kan vara med och hjälpa till denna dag som funktionärer. Precis som 2019 kommer vi att ha fri entré.
Partille IFs styrelse har beslutat att varje lag betalar sina egna cupavgifter även under 2020, samt att träningsavgiften för 2020 höjs med 100 kr. Med bra inkomster kan föreningen stå för fler utgifter. Även detta år kommer föreningen att ha en obligatorisk försäljning, på våren, och en frivillig, på hösten, för att få en bättre ekonomi. Diskussion kring ekonomin kommer att vara möjlig på årsmötet.

Vi ser fram emot ett nytt härligt fotbollsår!
 
Nyheter
[210828] Välkommen till vår nya hemsida!
[210715] EM TIPSET AVGJORT!
[210630] Uppdatering EM-Tipset
[210627] Ställningen i EM-tipset
[210525] Nästa ledarmöte tisdagen 8/6
Visa alla nyheter
 
 
 
 
© Partille IF, Pl. 719, 433 31 Partille, kansli@partilleif.com