Startsidan Föreningen Fotboll Handboll Bloggen PIF cupen
Meny
- Kalender
- Fotbollsskolan
- Cup-plan
- Sportrehab
- Eldsjälar
- Sponsorer
- Frallor
- Kansli
- Adress och bank
- Medlemsskap Fotboll
- Medlemsskap Handboll
- Föräldrainformation
- Karta
- Klubbshoppen
- s2s
- Siteinfo
- Admin
 
PIF Cupen
 
Sponsor
 
Kim Källström
 
 
 
Kval till division 6
Inlagd/senast uppdaterad: 7 Nov 2012 17:04:16
 
Partille FC är klara för spel i division 6 efter seger med 5-0 mot Proletärens FF. Laget började bra och tog ledningen genom Linus Kvarforth men spelade sedan ganska dåligt resten av halvleken. I andra utökade Kristoffer Lundin till 2-0 i första anfallet och segern kändes ganska säker. Laget spelade nu rätt bra och motståndarna envisades med att dra på sig gula kort som till slut gav en uppsjö röda. Om de två första målen var som sena höstlöv så var det tredje målet på frispark en riktig kanon avlossad återigen av Linus. Sedan chippade Daniel Frändberg in 4-0 efter ett snyggt anfall och Daniel Thorsen rullade in slutresultatet.

Därmed står det klart att laget spelar i sexan nästa år. Målsättningen är uppfylld även om vi inte är nöjda med att komma två i serien.

#################

Partille FC har spelat två matcher i kvalet och båda har slutat med förlust. Den första matchen mot Somaliska var en rent bedrövlig insats där siffrorna skrevs till 1-2. I gårdagens match mot Hålta presterade laget bättre och det var en jämn match där Hålta hade lite extra flyt i de avgörande lägena. Vi gratulerar således Hålta och Somaliska till säkrat avancemang till division 6.

Så som det var sagt inför kvalet torde därmed chansen till avancemang var borta inför den sista omgången men då ytterligare ett lag har dragit sig ur sexan så finns faktiskt chansen kvar. Så nu gäller det - allt eller inget i matchen mot Proletären som blir direkt avgörande!! Matchen spelas nu på tisdag på Heden kl 19.30.

#################

Ikväll startar kvalet för Partille FC till division 6. I första omgången ställs vi mot Somaliska SK och matchen spelas på Heden kl 19.30.
Ett ovanligt laddat PFC kommer med full trupp till matchen och det kommer att bytas av en hel del då nästa match spelas redan på torsdag mot Hålta BK. Även den matchen på HEden och samma tid 19.30.
Sista omgången i kvalet spelas nästa tisdag mot Proletärens FF, samma arena samma tid.

De två främsta lagen när dessa tre matcher spelats går upp till division 6!

Hela Partille IF står bakom laget - lycka till!
 
Nyheter
[210828] Välkommen till vår nya hemsida!
[210715] EM TIPSET AVGJORT!
[210630] Uppdatering EM-Tipset
[210627] Ställningen i EM-tipset
[210525] Nästa ledarmöte tisdagen 8/6
Visa alla nyheter
 
 
 
 
© Partille IF, Pl. 719, 433 31 Partille, kansli@partilleif.com