Startsidan Föreningen Fotboll Handboll Bloggen PIF cupen
Meny
- Kalender
- Fotbollsskolan
- Cup-plan
- Sportrehab
- Eldsjälar
- Sponsorer
- Frallor
- Kansli
- Adress och bank
- Medlemsskap Fotboll
- Medlemsskap Handboll
- Föräldrainformation
- Karta
- Klubbshoppen
- s2s
- Siteinfo
- Admin
 
PIF Cupen
 
Sponsor
 
Kim Källström
 
 
 
Sista seriematchen för säsongen
Inlagd/senast uppdaterad: 6 Oct 2012 12:12:22
 
Idag spelar PIF FK sista matchen för säsongen i division tre mellersta götaland. Tyvärr är matchen betydelselös då båda lagen redan är klara för nedflyttning till division fyra.

Men istället för att se detta som något negativt vill jag att alla ser vilken otroligt bra prestation laget har gjort de senaste åren. Laget klev upp i trean efter en fantastisk höst 2010 och gjorde en bra första säsong i trean 2011. I år har man trots bra spel i många matcher inte riktigt haft den lilla tur som kan ger ett par extra poäng när serien summeras. Laget har dessutom haft många skador och det är väl en av lärdomarna från dessa år: truppen måste vara bredare än vi kunnat ana.

I Partille IF har vi just nu det bästa fotbollslag som kanske representerat föreningen och det är med det i ryggen som jag vill sätta ambitionsnivån hög även för 2013! I Partille IF har vi ingen uttalad målsättning att spela i vare sig division tre eller division sex; vi vill spela med egna spelare från ungdomslagen! Men viktigt är att påtala att den generation spelare som nu är tongivande i laget vill och har kapacitet att spela i division tre, då är det även föreningens mål att så skall vara fallet. I nuläget siktar vi på att bygga en trupp som är kapabel att ligga i toppen på fyran och därifrån måste ledare och spelare vissa att man vill ta det hela vägen.

Ett viktigt nytillskott till föreningen under 2013 är konstgräsplanen som är på gång och reda att användas för vårsäsongen! Detta kommer att ge de bästa möjliga förutsättningarna för våra spelare i A-laget, men även för övriga lag i föreningen. Vi slipper därmed att åka runt i hela Partille för att träna - underbart!!

Men det är nästa år och nu vill jag att många kommer ner och stöttar vårt lag idag och sedan i förberedelserna för nästa år!

Erik Svanberg
Ordförande Partille IF FK
 
Nyheter
[210828] Välkommen till vår nya hemsida!
[210715] EM TIPSET AVGJORT!
[210630] Uppdatering EM-Tipset
[210627] Ställningen i EM-tipset
[210525] Nästa ledarmöte tisdagen 8/6
Visa alla nyheter
 
 
 
 
© Partille IF, Pl. 719, 433 31 Partille, kansli@partilleif.com