Startsidan Föreningen Fotboll Handboll Bloggen PIF cupen
Meny
- Kalender
- Fotbollsskolan
- Cup-plan
- Sportrehab
- Eldsjälar
- Sponsorer
- Frallor
- Kansli
- Adress och bank
- Medlemsskap Fotboll
- Medlemsskap Handboll
- Föräldrainformation
- Karta
- Klubbshoppen
- s2s
- Siteinfo
- Admin
 
PIF Cupen
 
Sponsor
 
Kim Källström
 
 
 
Partille IF vidare i SM FUTSAL 2009
Inlagd/senast uppdaterad: 17 Jan 2009 21:42:01
 
Partille IF anlände till Säffle strax efter kl.11 efter en lång bilresa. Nu väntade två matcher i Futsal SM och det fanns inget utrymme för misstag.

Den första matchen mellan Eds FF och Ulvsby IF slutade med seger för Eds FF med 7-3. Detta innebar att vi först skulle ställas mot Ulvsby IF och senare mot Eds FF och vinnaren av gruppen skulle ta sig vidare.

Vi lyckades efter lite strul vinna mot Ulvsby IF med 3-1 efter en lite sämre insats från våran sida samtidigt som vi mötte ett jobbigt motstånd.

Detta innebar att vi var tvungna att vinna den sista matchen mot Eds FF samtidigt som de "bara" behövde klara ett oavgjort resultat.

Det märktes direkt att vi var mer på hugget i denna matchen och när det behövdes som mest så gjorde vi en av säsongens bästa matcher. Segern var aldrig direkt hotad och segersiffrorna skrevs till slut till klara 5-0 efter att vi bevakat våran ledning större delen av den andra halvleken.

Detta innebär att Partille IF kvalificerat sig till Regionslutspel 2(på hittils okänd ort) tillsammans med ytterliggare 11 lag i Sverige. Det är alltså bara 12 lag kvar i turneringen och detta borgar för att vi nästa gång verkligen kommer att få bekänna färg mot skickliga lag i kampen om en plats i SM-semifinal.

Stor eloge till killarna, som vanligt skötte sig alla klanderfritt på och utanför banan. Ni representerar Partille IF på ett utmärkt sätt och ikväll är jag trots en lång och jobbig dag bara glad och stolt över vad ni presterat!

// Kim Roland, tränare Partille IF
 
Nyheter
[210828] Välkommen till vår nya hemsida!
[210715] EM TIPSET AVGJORT!
[210630] Uppdatering EM-Tipset
[210627] Ställningen i EM-tipset
[210525] Nästa ledarmöte tisdagen 8/6
Visa alla nyheter
 
 
 
 
© Partille IF, Pl. 719, 433 31 Partille, kansli@partilleif.com