Startsidan Föreningen Fotboll Handboll Bloggen PIF cupen
Meny
- Kalender
- Fotbollsskolan
- Cup-plan
- Sportrehab
- Eldsjälar
- Sponsorer
- Frallor
- Kansli
- Adress och bank
- Medlemsskap Fotboll
- Medlemsskap Handboll
- Föräldrainformation
- Karta
- Klubbshoppen
- s2s
- Siteinfo
- Admin
 
PIF Cupen
 
Sponsor
 
Kim Källström
 
 
 
Brev från Kansliet
Inlagd/senast uppdaterad: 14 Aug 2007 13:57:49
 
Hej Allihopa!!

Jaha, nu är jag äntligen tillbaka på kansliet igen, jag hoppas att alla har haft en toppenfin sommar och är lika laddade inför ”höstterminen” som jag är!

Som vanligt så finns öppettider mm på kansliets egen sida men jag ville ändå lägga detta brev där det får störst chans att synas 
På kansliets egen sida kommer jag också regelbundet att hålla er uppdaterade på eventuella dagar då det är stängt samt hur vi ligger till med olika försäljningar och projekt.

Att jag väljer att skriva just nu är att jag sitter och pillar med det medlemsregister jag började att skapa runt årsskiftet och tyvärr är det så att det har varit väldigt dåligt med att lämna in de lappar jag ville få ifyllda och lämnade till mig.
Det är väldigt viktigt att föreningen har ett fungerande medlemsregister så att administrationen skall flyta på, inte bara för att jag skall kunna skicka en räkning en gång om året!
Förhoppningen är att det en gång i månaden skall komma ett informationsbrev till alla föreningens medlemmar där vi regelbundet kan informera om vad för roligheter som händer i föreningen. Jag önskar också kunna uppmärksamma födelsedagar och div. jubileum.

Vet du med dig att du inte fyllt i formuläret så finns det att hämta på hemsidan under dokument eller i klubbstugan, är du osäker så hör av dig till mig på kansliet så kollar jag snabbt. Jag har satt alla ifyllda formulär i en pärm för att lätt kunna söka och uppdatera informationen så hör också gärna av dig om du vet att du flyttat, bytt mail eller mobilnummer.

Med förhoppning om att vi snart har ”koll”.

Hälsningar

Carina Sommar
Tel 031-3363773
Mail: kansli@partilleif.com
 
Nyheter
[210828] Välkommen till vår nya hemsida!
[210715] EM TIPSET AVGJORT!
[210630] Uppdatering EM-Tipset
[210627] Ställningen i EM-tipset
[210525] Nästa ledarmöte tisdagen 8/6
Visa alla nyheter
 
 
 
 
© Partille IF, Pl. 719, 433 31 Partille, kansli@partilleif.com