Startsidan Föreningen Fotboll Handboll Bloggen PIF cupen
Meny
- Kalender
- Fotbollsskolan
- Cup-plan
- Sportrehab
- Eldsjälar
- Sponsorer
- Frallor
- Kansli
- Adress och bank
- Medlemsskap Fotboll
- Medlemsskap Handboll
- Föräldrainformation
- Karta
- Klubbshoppen
- s2s
- Siteinfo
- Admin
 
PIF Cupen
 
Sponsor
 
Kim Källström
 
 
 
På torsdag 17/6 smäller det...
Inlagd/senast uppdaterad: 16 Jun 2004 16:05:40
 
...dags för årets första A-lags derby mot Björndammen. I år kittlar det lite extra då det ju även är en ren seriefinal. En ynka pinne skiljer lagen till Partilles fördel och närmaste lag är hela sju poäng efter. Ifjol van lagen varsin match och slutade trea (BBK) och fyra (PIF) i serien.

Här följer lite info om lagen:

Partille är än så länge obesegrat i år. 8 segrar och en oavgjord är facit så här långt. Ett fantastiskt resultat med tanke på att laget till större delen består av spelare med en eller två A-lagssäsonger bakom sig. Det flesta är mycket unga och nästan alla egna produkter. Vi satsar numer hemvävt och det är fantastiskt roligt att det redan börjar ge resultat. Undertecknad har varit medlem i klubben sedan 1981 och jag kan nog med fog säga att det här är ett av de mest lovande lagen jag hittills spelat med. Vi har en mycket god stämning i truppen, där alla vet sin uppgift och vad som krävs. Vi är helt klart på rätt väg!

Björndammen har endast en förlust (i premiären) och har öst in mål. Man har flera spelare av mycket hög klass, som har spelat högt upp i seriesystemet. Man har också en tränartrio och flera spelare med ett förflutet i PIF. Precis som vi har man också flera unga lovande spelare, som får testa sina vingar i seniorsammanhang.

Som om inte själva matchen var tillräcklig för att locka publik, så kommer det vara endel kringarrangemang:

* 17.00 spelas en OLD-BOYS match mellan PIF-BBK. Högt tempo (Hhmmm), bländande spel och en hel del tunnlar har utlovats.

*Partilles P-93:or kommer att vara boll-kallar

*Föräldrar och spelare från den nu pågående fotbollsskolan är inbjudna.

*Kaffe, dricka och tilltugg kommer som vanligt serveras. Men vi kommer också att ha igång ett litet grillparty för extra hungriga åskådare.

*Publiken kommer att vara månghövdad, ljudlig och förhoppningsvis inte allt för kritisk.

*Dessutom har jag talat med Pohlman och han har utlovat sol, sol ,sol


Så, sitt inte hemma och jäs. Den äkta fotbollen spelas inte på nån arena i Portugal... den spelas på Lexby Ground. Missa nu inte det kanske mest prestigefyllda, intressanta, förhoppningsvis välspelade och heta derbyt i kommunens historia. Kom i tid klockan 19.00 exploderar Lexby!!!!!!!


Vid pennan: Peter "Zäta" Setterberg
 
Nyheter
[210828] Välkommen till vår nya hemsida!
[210715] EM TIPSET AVGJORT!
[210630] Uppdatering EM-Tipset
[210627] Ställningen i EM-tipset
[210525] Nästa ledarmöte tisdagen 8/6
Visa alla nyheter
 
 
 
 
© Partille IF, Pl. 719, 433 31 Partille, kansli@partilleif.com