Startsidan Föreningen Fotboll Handboll Bloggen PIF cupen
Meny
- Kalender
- Fotbollsskolan
- Cup-plan
- Sportrehab
- Eldsjälar
- Sponsorer
- Frallor
- Kansli
- Adress och bank
- Medlemsskap Fotboll
- Medlemsskap Handboll
- Föräldrainformation
- Karta
- Klubbshoppen
- s2s
- Siteinfo
- Admin
 
PIF Cupen
 
Sponsor
 
Kim Källström
 
 
 
Hemmapremiär för A-laget
Inlagd/senast uppdaterad: 3 May 2004 00:06:55
 
Nu på torsdag är det hemmapremiär på Lexby IP. Vi har förvisso spelat hemma mot Semberija men gruset räknas inte riktigt.
Vad man ska ta med sig från den matchen är det stora intresset då det var ca 100 personer och tittade. Jag hoppas att många kommer ner och stöttar på torsdag.

Representationslaget har startat finfint den här säsongen med tre raka segrar, nu senast mot Bergum på bortaplan. Det känns som om att det är ett gott driv i föreningen och det har smittat av sig på A-laget.

Truppen har breddats i år från förra året. Det roliga är att det är spelare från de egna leden som har kommit upp och konkurrerar om platser i startelvan. Dessutom har Pontus Baumann kommit tillbaka till föreningen efter spel i Örgyte IS och Lunden AIS.

Det är ett stort intresse för division 6 i år och en del av förklaringen är samlingssiten www.div6b.com, där samtiliga sexor finns representerade.

Partille IFs P92:or kommer att vara bollkallar och även deltaga under samlingen för att se hur A-laget förbereder sig inför match.

Stenkullen har startat med en vinst, en förlust och senast en oavgjord 0-0 mot Semberija. Laget är målsnålt men vi hoppas kunna smälla in ett par bollar.

Det här var lite spridd inför information och jag hoppas att det kommer ner mycket folk från Partille och Stenkullen för att stötta sina lag.

Forza Partille IF!

Cantona
 
Nyheter
[210828] Välkommen till vår nya hemsida!
[210715] EM TIPSET AVGJORT!
[210630] Uppdatering EM-Tipset
[210627] Ställningen i EM-tipset
[210525] Nästa ledarmöte tisdagen 8/6
Visa alla nyheter
 
 
 
 
© Partille IF, Pl. 719, 433 31 Partille, kansli@partilleif.com