Startsidan Föreningen Fotboll Handboll Bloggen PIF cupen
Meny
- Kalender
- Fotbollsskolan
- Cup-plan
- Sportrehab
- Eldsjälar
- Sponsorer
- Frallor
- Kansli
- Adress och bank
- Medlemsskap Fotboll
- Medlemsskap Handboll
- Föräldrainformation
- Karta
- Klubbshoppen
- s2s
- Siteinfo
- Admin
 
PIF Cupen
 
Sponsor
 
Kim Källström
 
 
 
Vecka 11
Inlagd/senast uppdaterad: 22 Jul 2004 12:05:15
 
Tyvärr lite sen med uppdateringen, men den turkiska värmen och alfabetet, tillät inga utrikiska internetbesök. Hoppas ni har överseende med detta och istället låter mig komma med en kort summering av vårsäsongen och PIF-tipset så här i slutet av Juli-sommarheta-fotbollstomma-månad.
PIF har som ni säkert sett gjort sin kanske starkaste vårsäsong på 10-15 år (kanske nånsin?). Facit blev 9 segrar, 2 oavgjorda och förlustnollan står där alltjämt intakt. Det är kul att konstatera att det för en gångs skull var optimisterna som triumferade i vårat stryktips. Det var jämnt och spännande in i det sista och PIF:s sista mål på vårsäsongen blev helt avgörande. Om jag inte minns helt fel så var det Alexander Dellstrand som såg till att vår egen Backklippa!?! CHRISTER GARDTMAN triumferade och sög åt sig potten på 1600:-.
Grattis, Gatten!
Som avslutning skulle jag vilja passa på att tacka alla er som stöttat oss såväl sportsligt som ekonomiskt under våren. Ni kanske själva tycker att era bidrag är ringa men sammantaget är de för oss oerhört viktiga. Jag hoppas att ni ska fortsätta stötta oss under hösten, framförallt genom att komma och titta på oss vid våra matcher, men kanske också i några av våra framtida tävlingar och arrangemang.
Tack igen...och på återseende.
ZÄTA
 
Nyheter
[210828] Välkommen till vår nya hemsida!
[210715] EM TIPSET AVGJORT!
[210630] Uppdatering EM-Tipset
[210627] Ställningen i EM-tipset
[210525] Nästa ledarmöte tisdagen 8/6
Visa alla nyheter
 
 
 
 
© Partille IF, Pl. 719, 433 31 Partille, kansli@partilleif.com